Mam dwie propozycję a więc wam je przedstawię. 1:Według mnie w regulaminie powinien zostać dodany punkt który mówi że tasera nie wolno używać na czerwonych strefach,lub podczas jakiś strzelanin.Powinien on być użyty tylko wtedy kiedy ktoś ucieka,nie ma zamiaru się zatrzymać a my nie chcemy go zabić. Np. Tasera używa się wtedy kiedy gonimy daną osobę a ta nie chce się zatrzymać. Tasera nie używamy podczas strzelanin,czerwonej strefy i pościgów w autach(np).Ma to zapobiec np: że policja Sie strzela na redce z bandytami i nagle strzelają z tasera zamiast broni palnej,według mnie jest to nie odgrywanie rp. Jeżeli cywil będzie w posiadaniu tasera go też to obowiązuje. 2: Jestem żeby został usunięty punkt w regulaminie który mowi żeby napadac to trzeba być w grp,według mnie jest to bez sensu, i mało kto się tego przestrzega,można by było napadac bez grupy ale w max.5. To są tylko propozycję piszcie co o tym sądzicie.
Czerwona strefa to jeden z głównych powodów dla których został oddany taser. W zamyśle policja miała aresztować ludzi na czerwonej ale jak mieli tylko bronie palne to jak mieli to zrobić skoro każdy się strzela? Teraz jest przynajmniej szansa aby to zrobić.
nie lepiej dać takie coś że gracza możą podnieść tylko medycy i policjanci bo zwykli obywatele raczej nie mają doświadczenia i wiedzy ? Edit : pomyłka ja nie w temacie o paralizatorze i podnoszeniu przepraszam ;-;
Przeciez jest ten plugin na podnoszenie wiec co to za roznica czy odwala go z mapla, podniosa i zaaresztuja czy poraza go pradem i zaaresztuja.
Czy policjant podczas strzelaniny napierdziela taserem,bo ma 1 strzał i może odrazu unieruchomić? Bez sensu,można zrobić tak że jak są bezbroni to taser ale jak mają bronie to policja strzela.Badzmy powazni taser 1 shoot i unieruchomiony a cywil kilka ammo musi wywalić żeby zabijć
No to że to z z auta wywala to jest lekka przesada. Ten tazer powinien mieć 1 w magazynku nie być obszarowy bo widziałem jak jednym strzałem 2 osoby z-tazowało plus mieć 10 m zasięgu