1. Gość,
    Nowy serwer Survival wystartował - 02.02.2018
    Zapraszamy do gry!

    Więcej informacji

Crash

Temat na forum 'Pytania i problemy' rozpoczęty przez POLSKIWUNGIEL1969, Wrzesień 16, 2018.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. POLSKIWUNGIEL1969

    POLSKIWUNGIEL1969 Nowy

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2018
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Witam, mam pytanie. Czy jest ktoś, kto jest w stanie mi pomóc? Wynagrodzę skinem tego co sukcesywnie pomoże


     
  2. Kroganin

    Kroganin Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Maj 3, 2016
    Posty:
    1285
    Polubienia:
    1357
    Próbowałeś włożyć do ryżu?
    Tak na poważnie zrobiłeś te wszystkie oczywiste, oczywistości? Typu sprawdzenie plików itp.
     
  3. .
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 24, 2018
  4. POLSKIWUNGIEL1969

    POLSKIWUNGIEL1969 Nowy

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2018
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    100000 razy
     
  5. Kroganin

    Kroganin Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Maj 3, 2016
    Posty:
    1285
    Polubienia:
    1357
    Próbowałeś Odpobłogosławić i pobłogosławić od nowa?
     
  6. POLSKIWUNGIEL1969

    POLSKIWUNGIEL1969 Nowy

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2018
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    wzywalem egzorcyste ale nie przyszedl
     
  7. Kroganin

    Kroganin Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Maj 3, 2016
    Posty:
    1285
    Polubienia:
    1357
    No, bo miałeś wzywać Pogotowie gazowe.
     
  8. Tomeek89

    Tomeek89 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2018
    Posty:
    241
    Polubienia:
    57
    Ile masz ramu? Jaki procek
     
  9. K0z4k

    K0z4k Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2017
    Posty:
    78
    Polubienia:
    43
    Usuń wszystkie mody, jakie masz zasukbskrybowane do gry Unturned.
     
  10. .N.A.E.B.O.N.Y.

    .N.A.E.B.O.N.Y. Dobrze znany

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2018
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    widac ze masz zaslabego kompa na to ale chociaz bys podal specyfikacje
     
  11. .N.A.E.B.O.N.Y.

    .N.A.E.B.O.N.Y. Dobrze znany

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2018
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    jak masz 2gb ramu i procek minimum 2ghz to dolóż jekiegos redeonika i bedzie chulac
     
  12. .
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Wrzesień 24, 2018
  13. .N.A.E.B.O.N.Y.

    .N.A.E.B.O.N.Y. Dobrze znany

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2018
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    to mógłby napisac że rozwiązane i w jaki sposób bo wiesz jak ktos bedzie ial podobny proble to sobie zerknie i po problemie
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

  1. Ta strona używa plików cookie, aby pomóc spersonalizować treść, dopasować do Twoich potrzeb i pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
    Kontynuując korzystanie z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.