Sandbox Blokada broni

Temat na forum 'Aktualizacje serwera' rozpoczęty przez dzonyloker, Listopad 28, 2018.

Tags:
  1. dzonyloker

    dzonyloker Administrator Członek Załogi

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2014
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    1868
    Wszystkie op bronie z nowej mapy France zostały zablokowane. Chodzi o bronie typu wyrzutnia czołgu trzymana w ręce.

    Zablokowane id:
    • 3095
    • 3094
    • 3116
    • 3093
     
    hyasdw lubi to.
  2. Fiolar

    Fiolar Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2018
    Posty:
    222
    Polubienia:
    106
    Ach, mój nikczemny plan się nie udał przez tego wścibskiego dzonego.
     
  3. dzonyloker

    dzonyloker Administrator Członek Załogi

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2014
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    1868
    Zrobiłem jeszcze małą aktualizacje która powinna poprawić płynność rozgrywki.
     
    Lea Sznuk lubi to.
  4. xLagu

    xLagu Dobrze znany

    Dołączył:
    Listopad 29, 2018
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
  5. hyasdw

    hyasdw Administrator Serwera Survival

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    433
    Polubienia:
    534
    tez bym prosił o usunięcie Autocannon w rękach ID - 3061 zbyt op.
     
    Zero Skila lubi to.
  6. Tomeek89

    Tomeek89 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2018
    Posty:
    220
    Polubienia:
    54
    @dzonyloker jest możliwość naprawienia buga że nie można przeladowywać broni/zmieniać na niej/budować itp tylko trzeba zrobić reloga bo dzieje się tak po 10-15minutach rozgrywki i to bardzo jest denerwujace
     
  7. dzonyloker

    dzonyloker Administrator Członek Załogi

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2014
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    1868
    ok, będzie zablokowane

    Zawsze to się dzieje po tym czasie, czy jak coś zrobisz?
     
  8. Tomeek89

    Tomeek89 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2018
    Posty:
    220
    Polubienia:
    54
    No wczoraj budowałem sobie i takie coś miałem średnio co 10-15minut + niekiedy to się też zdarza jak lecisz np jetem i wybuchniesz albo gdy jesteś rozpedzony i z niego wysiadziesz to też takie coś się dzieje i to nie tylko u mnie bo jak się pytałem jeszcze niektorych graczy to też mowili że tak maja
     
  9. Gogras127

    Gogras127 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2018
    Posty:
    222
    Polubienia:
    103
    Też to miałem i podczas strzelaniny jest to irytujące, nie możesz przeładować, a ja dodatkowo nawet na boczną broń nie mogłem zmiemnić
     
  10. Zero Skila

    Zero Skila Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2017
    Posty:
    990
    Polubienia:
    446
    Jeśli się nie mylę to taki sam bóg był na serwerach Frizzera ale chyba go naprawili więc naprawa jest jak najbardziej możliwa na PL8 (chyba tam jest sandbox , jak nie to mnie poprawcie)
     
    hyasdw lubi to.
  11. Gogras127

    Gogras127 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2018
    Posty:
    222
    Polubienia:
    103
    Ja coś pisałem o jakimś bogu? Are you drunk?
     
  12. Tomeek89

    Tomeek89 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2018
    Posty:
    220
    Polubienia:
    54
    @dzonyloker można wyjebać jeszcze ta niewidzialną amunicję missle,hmg ta co ma Jet bo typy biegają jestem np. w oleary prison i dostaje z tej jebanej rakietnicy tako z buta w srodku + usunięcie 2 rocketlaunchera
     
  13. hyasdw

    hyasdw Administrator Serwera Survival

    Dołączył:
    Październik 25, 2015
    Posty:
    433
    Polubienia:
    534
    Również prosił bym o zablokowanie
    • 3075 Autocannon - z tego co testowałem jest to autocannon (3061) z większa prędkością wystrzału.
    • 3077 Train Gun - Bron z pociągu podobna do nykoreva. (Niewidzialna tak samo jak inne bronie tego typu.)
     
  14. BamboS#111

    BamboS#111 Administrator Serwera Survival

    Dołączył:
    Maj 9, 2017
    Posty:
    303
    Polubienia:
    166
    Nie tylko na naszym sandboxie występuje ten problem. Na serverach freezer również ma on miejsce. Dzieje się tak przeważnie gdy wybuchniesz w pojeździe.

    @Edit: HP struktur jest chyba troszkę za wysokie.
     
    hyasdw lubi to.
  15. Tomeek89

    Tomeek89 Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2018
    Posty:
    220
    Polubienia:
    54
    albo gdy cie ktos wybuchnie np. rakietnica
     
  16. Radosław Kowalll

    Radosław Kowalll Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Luty 11, 2018
    Posty:
    435
    Polubienia:
    92
    @dzonyloker dlaczego to blokować odrazu bronie? wystarczy zmienić dmg na mniejszy
     
  17. :) _ViHi_ (:

    :) _ViHi_ (: Stary wyjadacz

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2018
    Posty:
    185
    Polubienia:
    67
    A Banszi zablokowane? Nw jak to się pisze.
     

Poleć forum

  1. Ta strona używa plików cookie, aby pomóc spersonalizować treść, dopasować do Twoich potrzeb i pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
    Kontynuując korzystanie z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.